B-Mar Serveis Costers Integrats S.L

Som un equip de persones innovadors i conscients que cal cuidar i millorar el sector turístics al nostre país.

En particular, treballem per oferir serveis i productes que any rere any millorem a les platges i mars de la costa mediterrània per a totes les persones que els agrada gaudir-les.

Per això treballem conjuntament amb els/les tècnics/ques dels Ajuntaments per a trobar la millora solució a cada repte que se'ns presenta.

HISTÒRIA

B-MAR SERVEIS COSTERS INTEGRATS S.L hem centrat la nostra vocació durant aquests 12 anys (2010) en subministrar a Ajuntaments i Empreses en l'adequació de les necessitats que tenen els usuaris de platja amb l'objectiu de fer-ho cada cop més pràctic, agradable i sostenible, és a dir, amb l'observació i mitigació de l'impacte medioambiental que realitzem les persones a aquests espais litorals cada cop més sol·licitats i alhora preuats. Igualment la nostra mirada sempre està posada a com el canvi climàtic ens afecta al fràgil i dinàmic espai costaner, que de per sí, sempre ha estat i serà canviant.

Per això sempre estem creant millores en tots els nostres productes del mobiliari de platja que instal·lem i mantenim durant el període de temporada d'estiu a les nostres platges.


FUTUR

A B-MAR SERVEIS COSTERS INTEGRATS S.L ens proposem oferir solucions i mitjans per a la millor gestió dels serveis costers de forma integrada. Per això tots els nostres productes són alhora funcionals i absolutament modulars per al seu ús durant la temporada d'estiu a les platges així com pensats en ser accessibles per a tothom considerant la diversitat funcional de les persones que hi volen accedir per gaudir d'aquest espai natural.

Alhora estem molt sensibilitzats i conscienciats de que cadascú, des del seu nínxol de negoci, ha de contribuir a deixar un futur millor del que ens l'hem trobat. Aquesta és una màxima que ens anima a continuar innovant i millorant de cada experiència viscuda amb els nostres clients.