Arrecife instal·la una zona de solarium en El Reducto, que serà gratuït per a persones amb discapaci

18/11/2020
https://www.cronicasdelanzarote.es/

Les instal·lacions formen part del  Pla d'Accessibilitat de l'Ajuntament d'Arrecife. L'obra, impulsada per la Regidoria de Platges, s'enfoca en la millora dels serveis públics i la revitalització de la principal platja de la capital de Lanzarote.

El Govern d'Arrecife destaca aquest dimecres en nota de premsa que aquest nou equipament en El Reducto, la principal platja de la capital de Lanzarote i amb Bandera Blava, forma part del projecte liderat per l'alcaldessa d'Arrecife, la popular Astrid Pérez, per a convertir la capital en un municipi accessible, tenint com a objectiu principal l'eliminació de barreres en els espais públics.

La Regidor de Platges i Medi Ambient, Ángela Hernández Cabrera, ha destacat que aquesta nova passarel·la, solarium i pèrgola s'ha construït en material d'acer inoxidable perquè sigui resistent davant la climatologia i corrosió marina en el litoral de les Illes Canàries.

L'edil ha destacat que al llarg d'aquesta tardor El Reducto estrenarà aquesta nova zona de solàrium, que serà d'ús lliure i gratuït per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. A més, després de les millores realitzades en aquest entorn, El Reducto també compta amb lavabos accessibles- un d'ells destinats a persones amb discapacitat, a més de dutxes exteriors, a peu de platja, adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

L'Ajuntament d'Arrecife ha aconseguit en aquest temps del mandat de l'actual grup de Govern garantir la Bandera Blava en la principal platja de la capital conillera i revitalitzar aquest enclavament costaner amb inversions i plans d'embelliment i neteja.