L'Ajuntament col·loca noves tarimes per a les dutxes de les platges de El Reducto i La Concha

10/11/2021
www.elperiodicodelanzarote.com

Dins del pla de millora i posada a punt de les platges, l'Ajuntament ha començat a instal·lar tarimes de microfibra antifongs per a les dutxes de les platges de El Reducto i La Concha i passarel·les d'accés

La proposta municipal, de l'àrea de Platges, que dirigeix Ángela Hernández, entra dins del pla de millora i posada a punt de les platges, en un dels moments de major afluència de turistes Arrecife, el segon lloc més visitat de l'illa després de les Montañas del Fuego.

El grup de Govern, que presideix Astrid Pérez, en la seva aposta per posar a punt els espais públics de la ciutat està instal·lant en aquests dies tarimes de microfibra antifongs per a les dutxes de les platges de El Reducto i La Concha, així com passarel·les d'accés per la sorra per a les persones amb mobilitat reduïda.

A la platja de El Reducto s'ha canviat la ubicació de les dutxes per a fer-les més accessibles, s' han dotat de tarimes de microfibra antifongs i també s'han col·locat passarel·les fins a la zona destinada a les persones amb mobilitat reduïda, perquè puguin arribar amb les cadires amfibies fins a boc de l'aigua.

A La Concha mentrestant s'ha instal·lat una nova dutxa adaptada, també amb tarimes de microfibra. Igualment, dins d'aquesta política de millora dels serveis d'ús a les platges s'ha posat en funcionament la dutxa de la Platja del Castello.

La proposta municipal, de l'àrea de Platges que dirigeix Ángela Hernández, entra dins del pla de millora i posada a punt de les platges, en un dels moments de major afluència d'arribada de turistes a Lanzarote i a la seva capital, Arrecife, el segon lloc més visitat de l'illa després de les Montañas de Fuego, segons dades de Promotur del Govern canari.

A més, la ciutat continua rebent a milers de visitants que estan arribant a Arrecife i ho faran en els pròxims mesos en el centenar de creuers que tenen previst atracar en el Port d'Arrecife en aquest últim trimestre de l'any, segons la programació prevista per l'Autoritat Portuària de Las Palmas.

L'Ajuntament d'Escull manté al mateix temps una campanya de neteja de tot el litoral de la capital, fruit del conveni amb el Servei Canari d'Ocupació i a través del programa Escull Emple@ i Form@ 2021 pel qual té contractats a una quadrilla de peons encarregats diàriament de la neteja d'algunes de les set platges de les quals disposa la capital.

A més, ja s'ha signat el contracte de l'adjudicació del servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme de la platja del Reducte a l'empresa Pro-Activ Serveis per un import de 160.000 euros durant un any i amb possibilitat d'una pròrroga.