La Oliva (Fuerteventura) continua millorant la seguretat de les platges del municipi amb més Llocs..

22/04/2021
www.fuerteventuradigital.net

L'Ajuntament de La Oliva continua avançant en la millora de la seguretat de les platges del municipi, amb la instal·lació d'un nou lloc de vigilància i socorrisme a la platja de La Concha de El Cotillo.

Es tracta d'una estructura similar a les instal·lades en les grans platges que permet albergar als socorristes per a una millor execució de la seva tasca.

El regidor de Platges, Julio Santana assenyala que "dotar aquesta platja de servei de Socorrisme suposa un passet més en el nostre objectiu d'aconseguir el distintiu Bandera Blava en El Cotillo".

Així mateix, ja s'està treballant, al costat de la Regidoria d'Obres, en el projecte per a la construcció d'una passarel·la accessible amb àrea d'ombra i descans, amb similars característiques a les instal·lades en les grans platges de Corralejo i que ha convertit aquesta platja en accessible per a les persones amb mobilitat reduïda.

"Les platges són la nostra carta de presentació i treballem de manera incansable en una estratègia conjunta per a la millora de la seguretat, accessibilitat i neteja a les platges", destaca l'alcaldessa Pilar González.

A més, l'Ajuntament es troba preparant la licitació d'un nou contracte administratiu per al reforç de socorrista a les platges del municipi, de cara a reforçar la seguretat per a la temporada d'estiu.