Les platjes de Gran Tarajal, Tarajalejo i Las Playitas (Fuerteventura) ja són accessibles

27/07/2021
www.ondafuerteventura.es

Les platges de Gran Tarajal, Tarajalejo i Les Playitas ja són accessibles. A més, aquests arenals compten amb zones d'ombra orientades a persones amb mobilitat reduïda.

Des de l'Ajuntament de Tuineje detallen que els espais han estat situats al costat de les passarel·les d'accés a les platges que parteixen des de l'estacionament reservat a persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d'una iniciativa que ha estat finançada amb la participació del Cabildo de Fuerteventura.

“Continuem treballant en la millora de les condicions de les nostres platges i al reforç de la neteja i la posada en marxa del servei de socorristes, sumem aquestes zones d'ombra que permetran gaudi de les nostres platges a les persones amb mobilitat reduïda”, va destacar Esther Hernández.

El regidor d'Accessibilitat, Cristofer Jaime, va dir que “est un pas important per el que hem apostat sempre, com és la millora de les condicions d'accessibilitat a les principals platges del municipi, estem donant un servei nou i amb aquests passos aconseguirem arribar a un model de platges accessibles urbanes a l'illa mentre continuem treballant en l'eliminació de més barreres en el camí cap a un municipi més accessible”.

Ara que les platges de Gran Tarajal, Tarajalejo i les Playitas ja són accessibles, Vicente García, regidor de Platges, va avançar que “des de l'Ajuntament farem tasques de manteniment de les estructures, però si que fem una crida a la responsabilitat individual per a fer un bon ús de les zones d'ombra i vetllar per la seva conservació”.