Una nova TAV ja vetlla per la seguretat dels usuaris de la platja de La Garita (Telde),LPGC

26/08/2021

La Regidoria de Platges, que dirigeix l'edil Jonay López, avança en el seu objectiu de millorar l'equipament de les cales teldenses i contribuir així a l'augment de la seguretat i accessibilitat a les platges del municipi, una meta en la qual es treballa a través del pla que l'àrea està duent a terme per a millorar i embellir el litoral del municipi.

En aquesta línia, el responsable de l'àrea informa que ja han conclòs les labors d'instal·lació d'una nova torre avançada de vigilància a la platja de la Garita, una millora de l'equipament d'aquesta cala amb càrrec a una subvenció de 16.050 euros dotada per la Direcció General d'Infraestructures Turístiques, pertanyent a la Conselleria de Turisme, Indústria i Comerç del Govern de Canàries.

D'aquesta manera, i a fi d'augmentar la seguretat, la torre que ja vetllava per la seguretat dels usuaris de la Garita ha estat traslladada i col·locada en Foia Del Pou, guanyant aquest enclavament costaner un sistema de vigilància del qual mancava.

Així, totes dues torres ja es troben operatives des d'aquest dimecres i constitueixen un salt qualitatiu de millora en les dues platges en matèria de seguretat i equipament, infraestructures que, amb el nou servei de Salvament i Socorrisme -en vigor des d'aquest dijous-, seran utilitzades durant tot l'any.

L'edil assevera que “disposar d'una nova torre aportarà una major qualitat al servei de vigilància i a les persones que treballin en ella, alguna cosa que repercuteix de manera directa en els usuaris i usuàries de la platja”.

Així mateix, el regidor remarca que “haver pogut reubicar la torre que existia prèviament en la cala veïna de Foia del Pou impulsa a la ciutat cap a un servei molt més complet en la costa, alguna cosa que també queda patent en el nou contracte de Salvament i Socorrisme, amb el qual, en temporada baixa, també hi haurà vigilants que vetllin per la seguretat de tots en aquestes dues platges”.