Platja

A B-Mar oferim el servei d'instal·lació i retirada de tots els producte que fabriquem però alhora ens caracteritzem per oferir solucions i manteniments durant la temporada en 24/48h. La clau d'aquest servei tant eficient és la proximitat geogràfica.

Cada platja dels nostres Ajuntaments és única des del punt de vista morfològic i tipus  d'usuaris que les gaudeixen. Per aquest motiu creiem molt important conèixer bé quins trets generals les caracteritzen (urbanes/ natural)  i poder donar la millor resposta a les incidències que anem observant  o bé ens van notificant.

Aquesta resposta consisteix en disposar primerament d'uns bons canals de comunicació, els mitjans per donar les solucions i evidentment l'equip de professionals especialitzats del que disposem.

És per tot això que creiem que la nostra feina a B-Mar no ha de ser percebuda per els usuaris durant el seu temps d'oci. El que sí ens agrada molt és saber que l'usuari visita sempre la mateixa platja per que hi està a gust. Això només s'aconsegueix amb aquesta harmonia paisatgística i serveis que han estat cuidats fins a l'últim detall.